Sådan får du adgang til filer, der opbevares i en hemmelig boks

Sådan får du adgang til filer, der opbevares i en hemmelig boks:

1. Åbn hovedvinduet i Kaspersky Small Office Security.
  2. Gå til Fortrolighed afsnittet.
  3. I vinduet Hemmelig boks skal du klikke på knappen Jeg har allerede en hemmelig boks.

Dette åbner vinduet Hemmelig boks.

4. Klik på Lås op ved siden af din hemmelige boks.
  5. Indtast adgangskoden, og klik på knappen Åbn i Windows Stifinder.

Filer, der er lagret i den hemmelig boks, vises i vinduet Explorer. Du kan redigere filerne efter behov eller tilføje nye filer og lukke den hemmelige boks igen.

Fra og med Kaspersky Small Office Security 8 opstår der en fejl, hvis du omdøber en hemmelig boks og derefter prøver at åbne den. For at undgå dette anbefaler vi, at du åbner den hemmelige boks du vil omdøbe, trækker dine data ud og opretter en ny hemmelig boks med disse data, som du giver et andet navn.

Du skal konvertere de hemmelige bokse fra det gamle format til det nye format for at låse op for de hemmelige bokse, der blev oprettet ved hjælp af en tidligere programversion. Programmet beder dig om at foretage konverteringen, når du forsøger at åbne en hemmelig boks i Kaspersky Small Office Security.

Konvertering af en hemmelig boks til det nye format kan tage lang tid, afhængigt af størrelsen af den hemmelige boks.

Hvis du i vinduet Gem følgende data på denne computer, så de kan genbruges fjerner afkrydsningen Programmets driftsindstillinger, når du fjerner Kaspersky Small Office Security, og markerer afkrydsningsfeltet Hemmelig boks, skal du, næste gang du installerer den nuværende eller fremtidige version af Kaspersky Small Office Security, tilføje de hemmelige bokse manuelt ved at klikke på linket Jeg har allerede en hemmelig boks i vinduet Hemmelig boks.

Hvis du ikke har installeret den seneste opdatering for Kaspersky Small Office Security, når du opgraderer til en ny version, kan de hemmelige bokse, som du oprettede i tidligere versioner af programmet, blive utilgængelige.